Novincem in starim mačkom v lepotni industriji ponujamo profesionalno fotografiranje in snemanje izdelkov in/ali storitev. Takšne fotografije in posnetki pričajo o kakovosti vašega izdelka in odražajo verodostojnost in podobo vaše blagovne znamke.

Citat: »Kakovostna fotografija je eden najpomembnejših dejavnikov, ki opredeljujejo uspeh trženja. Moč slike je izjemno močna, še posebej pri spletnem oglaševanju.«

Zakaj potrebujete profesionalne fotografije in video? ● Za lepši in privlačnejši prikaz izdelkov ● Vizualno izstopanje na tržišču ● Prikaz resnosti, profesionalnosti in kakovosti ● Video in slika hitreje ter bolj prepričljivo delujeta na gledalca.

Kje jih lahko uporabite? ● Družbena omrežja (Facebook, Instagram, TikTok …) ● Spletna stran (vizualni prikaz trgovine s produkti, prikaz lastnosti in uporabnosti produktov) ● Članek (unikatna in izvirno prikazana vsebina) ● Reklame (komercialni videi in fotografije za promocijo izdelkov in storitev).

Kdo to potrebuje? ● Podjetja in posamezniki, ki se ukvarjajo s prodajo izdelkov in storitev ● Tisti, ki s kakovostnim prikazom želi izstopati na tržišču ● Podjetja, ki sodelujejo z vplivneži za promocijo svojih izdelkov in storitev.

Kaj nudimo? ● Profesionalno izdelavo fotografij v studiu in na lokaciji ● Izdelavo produktnih videov ● Kakovostna vizualna predstavitev izdelkov in storitev ● Personaliziran način izdelave videa in fotografi.

Celoten članek preberite v brezplačni e-reviji stran 80 (tukaj)

Več informacij: info@beautyforum.si