Pogovor s kozmetičarko, refleksoterapevtko, life coachinjo, predavateljico, mentorico, organizatorko dogodkov, delavnic in seminarjev, zastopnico nemške dermatološke kozmetike Dermaviduals in strastno raziskovalko človeške psihologije.

Mihaela Gržin je ustanoviteljica in vodja estetskega studia Lakšmi s sedežem v Ljutomeru ter Akademije za ženske Lakšmi. Je tudi certificirana profesionalna life coachinja, ki verjame, da je skrb za zunanjo lepoto enako pomembna kot skrb za notranjo lepoto. S tem se je začela še bolj intenzivno ukvarjati po izkušnji z izgorelostjo, ko je morala svoje temelje in prioritete postaviti na novo.

»Lepo je opazovati vesele obraze žensk, ko se po dolgem času na dogodku spet srečajo s katero od svojih prijateljic, ali ko v sproščenem okolju navezujejo nove stike.«

Mihaela, ob prebiranju vašega življenjepisa bi marsikdo pomislil, da imate dvojnice. Kako vam vse to uspe?

Vedno sem mislila, da sem zelo razpršena oseba, ker delujem na toliko različnih področjih. Nedavno pa me je prijateljica opomnila, da pravzaprav nisem razpršena, temveč celostna, ker pristopam celostno in s svojim delom pomagam ljudem do lepote in zdravja telesa, duše in uma.

Ob tem pa tudi vi niste imuni na izgorelost … Res je. Izgorelost sem izkusila leta 2016. Do nje ne pride samo zaradi preveč dela, ampak se vedno združi več dejavnikov. Naučila me je predvsem …

Celoten intervju si preberite v e-reviji Beauty Forum na strani 61 (tukaj).