Slovenska blagovna znamka Divine Nails ponuja vse za manikiro. Poleg produktov v izjemno elegantni embalaži tudi kakovostna izobraževanja. Trenutno je na voljo kar enajst programov.

“KONČNI UPORABNIKI STE NAŠ NAVDIH, ZATO POZORNO POSLUŠAMO VAŠE POTREBE IN NAMIGE, DA LAHKO USTVARIMO SAMO NAJBOLJŠE ZA VAS.”

Moje ime je Klavdija Zakrajšek, sem glavni edukator, razvijalka produktov in ustanoviteljica znamke Divine Nails. Po več kot desetletju izkušenj v čudovitem poklicu oblikovanja nohtov sem prišla do ideje o samostojni poti, saj sem imela že od nekdaj željo ponuditi nekaj več. V letu 2021 smo stopili stopničko višje in ustvarili prvo slovensko znamko za nohte, ki ponuja vse za manikiro. Znamka Divine Nails je blagovna znamka, ki je skrbno preizkušena in izbrana tako, da popolnoma zadovolji vse okuse, in je primerna bodisi za začetnike bodisi za izkušene oblikovalce nohtov. Naše poslanstvo je, da sledimo svetovnim trendom in izdelamo kakovostne izdelke v luksuzni embalaži, ki bo v vaš salon prinesla kanček glamurja. Vabimo vas, da se na lastne oči prepričate o vrhunski kvaliteti naše znamke, s katero bo vaše delo še boljše in samozavestnejše.

“Naši izdelki so na voljo v luksuzni embalaži, ki v salon prinese občutek glamurja.«

Celoten članek si preberite v brezplačni e-reviji Beauty Forum na strani 24 (tukaj)