BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB že 25 let združuje regionalne voditelje in vse ljubitelje lepotne industrije. Kot darilo vsem ženskam se letos začne na simboličen 8. marec – dan žena in traja do nedelje, 10. marca na Zagrebškem velesejmu.

Jubilejni tridnevni lepotni dogodek bo potekal v paviljonih 8A, 9, 11A in Kongresnem centru Zagrebškega velesejma ter bo združil priznane domače in tuje blagovne znamke ter razstavljavce iz sveta lepote in zdravja, ki so vodilni na svojih področjih. . Posvečen je različnim segmentom lepote: ličenje, frizerstvo, oblikovanje nohtov, aparatna in pripravljalna kozmetika, dermatologija, modni dodatki …

Sejem je s svojo tematiko namenjen strokovnjakom, pa tudi širšemu občinstvu. Obiskovalci bodo imeli možnost v bogati razstavni ponudbi sejma poiskati svojo formulo za pomladno preobrazbo in izbrati najboljše zase. Na voljo je profesionalna in maloprodajna linija vrhunskih aparatov za kozmetične tretmaje, sterilizacijo, oblikovanje nohtov, preparati za profesionalne tretmaje obraza in telesa, novosti pri uporabi sladkorne paste, vse za nego obrvi, luksuzne linije sveč in parfumov, in frizerske opreme.

IZOBRAZBENI IN STROKOVNI PROGRAM

Ob razstavnem programu napovedujemo strokoven in zanimiv spremljevalni program. Izpostavljamo dogodek Mojstri lepote – Dnevi frizerjev in kozmetikov HOK, ki ga organizira Ceh frizerjev in kozmetikov Hrvaške obrtne zbornice v sodelovanju z Zagrebškim velesajmom. Za šov program bodo poskrbeli Farrukh Shamuratov, ki bo vodil ekskluzivno strokovno delavnico, mednarodno priznani frizer, stilist in vizažist, svoje znanje pa bo delila Pei Wang, večkrat nagrajena strokovnjakinja medicinske kozmetike iz Kitajske. o skrivnostih tradicionalne kitajske masaže.

V okviru večdnevnega dogodka bo potekalo Državno prvenstvo frizerjev in kozmetikov, tekmovanja dijakov poklicnih šol ter vrsta zanimivih okroglih miz in razprav – programov, ki bodo pritegnili najboljše domače talente iz sveta frizerstva. in kozmetologije, ki jim daje priložnost, da pokažejo svoje sposobnosti in ustvarjalnost. Profokus organizira šolsko tekmovanje v ličenju in urejanju nohtov na temo “Barbie”, ki bo v petek, 8. marca. Temo letošnjega tekmovanja je navdihnila istoimenska ikona lutke. Vabimo vse, ki se želite izpopolniti, da se udeležite Look&Learn seminarja Magic Shading Brows Antonije Perišić in predstavitve Davines edukatorjev tehnik barvanja las. Razstavljavec CONURE/KRYOLAN bo organiziral delavnice ličenja, na katerih bodo predstavili nove linije laboratorija Kryolan, profesionalne znamke, ki je svetovno slavo pridobila na hollywoodskih filmskih setih. FABU SPOT v paviljonu 8A bo predstavil več kot 70 kozmetičnih znamk (LA MER, TOM FORD, JO MALONE, CLARINS, SENSAI, SHISEIDO, ESTEE LAUDER…) z 20% sejemskim popustom. Za boljšo organizacijo poslovanja raziščite ponudbo različnih aplikacij, ki bodo poskrbele za rezervacije, pošiljanje opomnikov po elektronski pošti in za vas pripravljale poročila.

Na sejmu imate ob predhodnem naročilu možnost opraviti mamografski pregled v soboto, 9. marca na odprtem prostoru pred preddverjem paviljona 8/8A od 10. do 12. ure.

Od strokovnih predavanj in panelov izpostavljamo panel »Kaj je potrebno za uspešnega obrtnika?«, »Stanje stroke včeraj – danes – jutri« v organizaciji HOK, nato »Spodbuda za mentorje« (MINGOR), NZJZ Andrije Štamparja organizira »Kako se lahko vključim v akcijo promocije preventivnih zdravstvenih pregledov?«. WOMAN IN ADRIA je povabila priznane panelistke na aktualno temo Pogled na trajnostno poslovanje v Beauty industriji, zabaven dogodek pa bo zagotovo Personality Scanner Davorja Bilmana: Pokaži mi svojo pričesko in povem ti, kakšna osebnost si!

Več o urniku in programu na: https://www.zv.hr/sajmovi-7/beauty-hair-expo-zagreb/program-dogadjanja-2616/2616

Prvič bo v sklopu sejma potekal FASH concept, modni dogodek, ki bo združil številne hrvaške oblikovalce in njihove kreacije ter izdelke s področja mode, modnih dodatkov in dekoracije za dom. Ljubitelji originalnega hrvaškega dizajna bodo imeli priložnost, da se razgledajo in kupijo modne izdelke visoke kakovosti. V okviru dogodka bosta potekala dva panela: »Izzivi domačega trga: Ali se na Hrvaškem da živeti od mode?« in »Mesto hrvaškega dizajna v evropskih okvirih«.

NAGRADNA IGRA ZA OBISKOVALCE

Najsrečnejši med vami bo s kupljeno vstopnico dobil priložnost zadeti eno od 11 vrednih nagrad naših sponzorskih razstavljavcev. Za glavno nagrado je poskrbelo Crno Jaje – tri dni za dve osebi v hotelu Atrium Split 5*.

Zato vas vabimo na »najlepšo zgodbo« zagrebškega sejma, lepotni dogodek, ki ga ne smete zamuditi, ki hkrati slavi lepoto in prinaša nove, navdihujoče trende.

Cena enodnevne vstopnice je 5 evrov, za vse dni pa 12 evrov, kupite pa jih lahko tudi ONLINE na Ulaznice.hr.

Za več informacij spremljajte www.zv.hr in družbena omrežja Zagrebškega velesejma.