BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB že 25 let združuje regionalne voditelje in vse ljubitelje lepotne industrije. Kot darilo vsem ženskam se letos prične na simboličen 8. marec – dan žena in traja do nedelje, 10. marca na Zagrebškem velesejmu.

Jubilejni tridnevni lepotni dogodek bo združil priznane domače in tuje blagovne znamke ter razstavljavce iz sveta lepote in zdravja, ki so vodilni na svojih področjih. Posvečen je različnim segmentom lepotne industrije: ličenje, frizerstvo, oblikovanje nohtov, aparatna in preparativna kozmetika, dermatologija, modni dodatki,…

Sejem je s svojo tematiko namenjen tudi strokovni kot širši javnosti. Obiskovalci bodo imeli možnost v bogati razstavni ponudbi sejma poiskati svojo formulo za pomladno preobrazbo in izbrati najboljše zase. Množica kozmetičnih izdelkov in storitev, modnih dodatkov ter sprostitev s številnimi tretmaji bo še bolj dostopna z napovedanimi sejemskimi popusti in brezplačnimi nasveti prisotnih strokovnjakov.

Poslovni segment te zelo dinamične industrije na Beauty&Hair Expo Zagreb je zastopan na B2B srečanjih v neposrednem stiku z deležniki iz lepotne industrije in je trdno pozicioniran kot prostor za povezovanje z relevantnimi dobavitelji in kolegi iz stroke, izmenjavo mnenj in izkušenj ter predstavljajo novosti.

Ob razstavnem programu napovedujemo strokoven in zanimiv spremljevalni program. Svoje znanje in ustvarjalnost bodo predstavili najboljši domači in tuji talenti iz sveta frizerstva in kozmetike.

Vabimo vas na »najlepšo zgodbo« zagrebškega sejma, lepotni dogodek, ki ga ne smete zamuditi, kateri hkrati slavi lepoto in prinaša nove, navdihujoče trende.

Celoten program in vse ostale informacije spremljajte na www.zv.hr in družbenih omrežjih Zagrebškega velesejma.