BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB že 25 let združuje regionalne voditelje in vse ljubitelje lepotne industrije. Kot darilo vsem ženskam se letos prične simbolično na 8. marec – dan žena in traja do nedelje, 10. marca na Zagrebškem velesejmu.

Jubilejni tridnevni lepotni dogodek bo združil priznane domače in tuje blagovne znamke ter razstavljavce iz sveta lepote in zdravja, ki so vodilni na svojih področjih. Posvečen je različnim segmentom lepote: ličenje, frizerstvo, oblikovanje nohtov, aparatna in pripravljalna kozmetika, dermatologija, modni dodatki,…

Sejem je s svojo tematiko namenjen tako strokovnjakom kot širšemu občinstvu. Obiskovalci bodo imeli možnost v bogati razstavni ponudbi sejma poiskati svojo formulo za pomladno preobrazbo in izbrati najboljše zase. Množica kozmetičnih izdelkov in storitev, modnih dodatkov ter sprostitev s številnimi tretmaji bo še bolj dostopna z napovedanimi sejemskimi popusti in brezplačnimi nasveti prisotnih strokovnjakov.

Povpraševanje po ekološki kozmetiki postaja ena prvih zahtev trga. Na sejmu boste našli vrhunsko ekološko profesionalno kozmetiko, razstavljavci pa napovedujejo revolucionarno novost pri pomlajevanju in regeneraciji kože. Poiščite profesionalne in maloprodajne linije vrhunskih aparatov za kozmetične tretmaje, sterilizacijo, oblikovanje nohtov, preparate za profesionalne tretmaje obraza in telesa, novosti pri uporabi sladkorne paste, vse za obrvi, luksuzne linije sveč in parfumov ter friziranje. opremo.

Predstavitev nekaterih razstavljavcev na sejmu si lahko ogledate na https://www.facebook.com/beautyhairexpozagreb

STROKOVNI PROGRAM SEJMA

Za tiste, ki se želite izpopolnjevati, je organiziran Look&learn seminar, kjer lahko spoznajo tehniko permanentnega ličenja z demonstracijo na modelu. Kombinacija visoke tehnologije in fitnesa je danes ultimativni hit, zato pričakujte aerobni trening z vakuumsko in infrardečo tehnologijo.

Ob razstavnem programu napovedujemo strokoven in zanimiv spremljevalni program. Izpostavljamo dogodek Mojstri lepote – Dnevi frizerjev in kozmetikov HOK, ki ga organizira Ceh frizerjev in kozmetikov Hrvaške obrtne zbornice v sodelovanju z Zagrebškim velesajmom. Posebej atraktiven del programa bosta šov in ekskluzivna strokovna delavnica, ki jo bosta vodila Farrukh Shamuratov, mednarodno znani in priznani frizer, stilist in vizažist, medtem ko bo Pei Wang, večkrat nagrajeni strokovnjak za medicinsko kozmetiko iz Kitajske. deli svoje znanje in izkušnje o skrivnostih tradicionalne kitajske masaže.

V okviru večdnevnega dogodka bo potekalo Državno prvenstvo frizerjev in kozmetikov, tekmovanja dijakov poklicnih šol ter vrsta zanimivih okroglih miz in razprav – programov, ki bodo pritegnili najboljše domače talente iz sveta frizerstva. in kozmetologije, ki jim daje priložnost, da pokažejo svoje sposobnosti in ustvarjalnost.

Že drugič bo potekal zelo obiskan dogodek BARBER BATTLE SHOW Croatia 2024, mednarodno brivsko tekmovanje v brivstvu, napovedujemo pa tudi nov modni dogodek v sklopu Beauty fair – FASH koncept, ki bo združil številne oblikovalce. ter lastne izdelke s področja mode, modnih dodatkov in dekoracije doma. Ljubitelji originalnega hrvaškega dizajna bodo imeli priložnost, da se razgledajo in kupijo modne izdelke visoke kakovosti.

Celoten program in vse ostale informacije spremljajte na www.zv.hr in družbenih omrežjih Zagrebškega velesejma.

NAGRADNA IGRA

Najsrečnejši med vami boste s kupljeno vstopnico imeli možnost osvojiti vredne nagrade naših razstavljavcev. Zato vas vabimo na »najlepšo zgodbo« zagrebškega sejma, lepotni dogodek, ki ga ne smete zamuditi, ki hkrati slavi lepoto in prinaša nove, navdihujoče trende.

Spletne vstopnice

Cena enodnevne vstopnice je 5 evrov, za vse dni pa 12 evrov, kupite pa jih lahko tudi PREKO SPLETA na ulaznice.hr

Za več informacij spremljajte www.zv.hr in družbena omrežja Zagrebškega velesejma.