Revija Beauty Forum se je po krajšem premoru vrnila v prenovljeni podobi in v e–obliki, ki omogoča interaktivno zasnovo ter je za bralce popolnoma brezplačna.

E–revija prinaša novosti, znanje in izkušnje ter predstavlja dobro prakso s področja lepote, kozmetične industrije in frizerstva. Od predstavitve inovativnih podjetij, edinstvenih pristopov, kakovostnih izdelkov za nego telesa in zanimivih intervjujev – nova publikacija je polna atraktivnih zgodb, pa tudi nasvetov in trikov, ki jih ne gre zamuditi.

V tokratni številki si lahko preberete intervju z Asjo Putrle, dipl. kozm (VS), mag. kozm., ki je na dodiplomskem študiju preučevala sestavo kozmetičnih izdelkov z liposomi, na magistrskem programu pa učinkovitost profesionalnega kemijskega pilinga v kombinaciji z domačo nego. Je šele sedma strokovnjakinja v Sloveniji s tako visoko izobrazbo in počaščeni smo, da si je med natrpanim urnikom vzela čas za krajši pogovor.

Pogovorili smo se tudi z Mihaelo Gržin, ustanoviteljico Akademije za ženske kozmetičarko, refleksoterapevtko, predavateljico, mentorico in strastno raziskovalko človeške psihologije. Je tudi certificirana profesionalna life coachinja, ki verjame, da je skrb za zunanjo lepoto enako pomembna kot skrb za notranjo lepoto.

Obiskali smo frizerski salon Mosquito Hair Lab in se pogovorili z ustanoviteljem – Matej Komar nam je razkril svojo alternativno vizijo, ki je v slovenskem prostoru edinstvena. Novo, odbito kolekcijo lasnih kreacij Winter 2022/2023 predstavlja tudi Kristijan Petek, ustanovitelj frizerskega salona KSFH. Vsi tisti, ki morda niste rojeni pod »srečno lasno zvezdo« pa bo morda zanimal prispevek v rubriki Medicina in lepota – priznani specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije dr. Matic Fabjan nam je razkril, kako poteka zdravljenje izgube las s presajanjem foliklov.

Na svoj račun boste prišli tudi ljubitelji in ljubiteljice nohtnega stiliranja, saj so v reviji predstavljeni trendovski materiali, postopki in nasveti tako za domače uporabnike kot profesionalce. Svoje misli je z nami delila Brigita Ravnjak, ustanoviteljica lepotnega salona in akademije LuxuryB, ki je kot edina Slovenka opravila izpit International Nail Master Educator pri ruskem mojstru manikire Sergeyju Lavrukhinu.

Želimo vam veliko lepih trenutkov ob prebiranju naše e–revije in ogledu priloženih posnetkov.