S ponosom predstavljamo nastopajoče na največjem frizerskem dogodku v Sloveniji – Hair Forum 2024, ki bo potekal v okviru sejma Beauty Forum by Cosmoprof Ljubljana. Na velikem odru bodo 14. aprila 2024 nastopili:


ROBERT CROMEANS

Globalni artistični in poslovni direktor John Paul Mitchell Systems® 

Frizer, lastnik salona, odrski umetnik in legenda frizerske industrije – globalni artistični in poslovni direktor podjetja John Paul Mitchell Systems® – Robert Cromeans s svojo očarljivo duhovitostjo, inovativno umetnostjo in preverjenimi poslovnimi strategijami navdihuje frizerje po vsem svetu. Ponosen lastnik znanih verig salonov » A Robert Cromeans Salons« in »Walk-In Salons by Robert Cromeans«, ki se nahajajo v San Diegu, Las Vegasu in Tulsi v Združenih državah Amerike. Le redki so dosegli takšno mednarodno priznanje, še manj pa je takšnih, ki si prizadevajo, da bi skrivnosti svojega uspeha delili tudi z drugimi. Robert deli svoje preverjene tehnike, nauke o umetniški inovativnosti in nalezljivi iznajdljivosti s svojim sporočilom spodbude: »Če to zmorem jaz, zmorete tudi vi.«

MARY CROMEANS

Mednarodna edukatorka John Paul Mitchell Systems® 

Mary Cromeans, zvezda artističnega tima Paul Mitchell v ZDA, ustvarja dih jemajoče preobrazbe modelov na vsakem koraku postopka, od začetne izbire modela do dokončanja končnega videza na odru dogodka. Mary dela v salonu Roberta Cromeansa v San Diegu (Kalifornija), njena posebnost pa je barvanje s »petimi zvezdicami«. Njena moč in tehnično znanje, ki ju deli kot mednarodna edukatorka Paul Mitchell, v veliki meri izvirata iz neposrednih izkušenj uporabe barv pri vsakodnevnem delu v salonu. Zaradi svoje strokovnosti in sijoče osebnosti je ena izmed najbolj iskanih umetniških osebnosti Paul Mitchell na mednarodnih šovih in dogodkih.

MIČ STYLING ART TEAM

Sestavljajo ga Tomaž Turk, Matjaž Okorn, Matej Prinčič, Borut Novak, Manó Kolarič in Aska Kajtazović

Brezmejno ustvarjalni in v nenehnem dialogu z lepoto je vrhunski Mič styling Art team. Z izjemno ustvarjalno močjo, strokovnim znanjem in izkušnjami v sodelovanju z lasno kozmetiko Paul Mitchell ustvarja fantastične kolekcije in harmonijo striženja, česanja in barvanja. Art team je tim, ki mu je iluzija estetike večna strast in vizija. Dobrodošli MIČ STYLING.


MATEJ KOMAR & ekipa Mosquito Hair Lab

Frizer, lastnik in kreativni direktor Mosquito Hair Lab frizerskih salonov in akademije ter ambasador pri Goldwell

Predstavnik slovenske alternativne in avantgardne modne scene pripravlja odrski šov, kakršnega še niste videli v Sloveniji! Mosquito Hair Lab je koncept, v katerem se prepletata frizerski salon, namenjen strankam, in frizerska akademija, namenjena profesionalnemu frizerstvu in alternativni modi. Je nekakšen labirint, ki ga je ustvaril, da bi uredil preveč razmetani entuziazem, inspiracijo in kreativnost v trden koncept. »Ta ima takšne temelje, da lahko sistemsko »kompliciramo« in izdelujemo kolekcije, ki imajo smisel na modnem, umetniškem in profesionalnem frizerskem področju. Illusion, Inspiration, Visualization, Creation je glavno vodilo moje avantgarde, ki pove celovito zgodbo inspiracije, ki sestavlja kolekcijo,« pojasnjuje Komar.


BIZNIS SEMINAR

Od škarij do dobička: Umetnost upravljanja in financiranje frizerskega salona

Strokovnjaka iz menedžmenta in financ vas bosta popeljala skozi ključne principe upravljanja uspešnega salona in vam iz prve roke podala nasvete za uspešno pridobivanje kreditov ter drugih finančnih sredstev. Sledila bo interaktivna razprava o izzivih v frizerski industriji. Izobraževanje bo primerno tako za lastnike kot za bodoče lastnike salonov.


PROGRAM HAIR FORUM:

11:30 Pričetek (sprejem udeležencev)

  • Biznis seminar z Boštjanom Polancom in gostom
  • MIČ STYLING ART TEAM
  • Robert Cromeans & Mary Cromeans
  • Pogostitev
  • Matej Komar 

18:00 Predviden zaključek HAIR FORUM

Naročilo vstopnic: 041 422 242 ali vstopnice@sejemkozmetike.si.

Online naročilo vstopnic: TUKAJ