Poslanstvo madžarske blagovne znamke Berns je oblikovanje edinstvenih izdelkov, pri katerih sta navdih in čustvena predanost v popolni harmoniji.

Verjamemo, da naš kakovostni nakit in darila niso zgolj izdelki, temveč gre za utelešenja nepozabnih trenutkov in večnih spominov. V njih sta duša in materija popolnoma prepleteni, vse podrobnosti pa so oblikovane tako, da odražajo človeške odnose, individualne sloge in samozavest.

KAKOVOST JE NA PRVEM MESTU Najpomembnejši dejavnik pri izbiri materialov in snovanju izdelkov je kakovost, zato je naš nakit izdelan iz antialergijskega kirurškega jekla in koži prijaznih materialov. Kljub temu se ne odpovedujemo privlačnemu dizajnu in barvam, ki vedno sledijo aktualnim modnim trendom. Na področju visokokakovostnega nakita, modnih dodatkov in daril z originalnimi evropskimi kristali se z najširšo ponudbo izdelkov uvrščamo v mednarodni vrh. S ponosom lahko rečemo, da smo to dosegli z domačo proizvodnjo, v kateri od leta 2011 delujejo vrhunski madžarski obrtniki, in lastnim menedžmentom. Naše izdelke kupujejo distributerji in trgovci iz Evrope, Amerike, Bližnjega in Daljnega vzhoda.

“Privoščite si ali poklonite kreativno oblikovan, modni in vzdržljiv estetski dodatek.«

Celoten članek v brezplačni e-reviji Beauty Forum (tukaj)