Francoska manikira odhaja v zgodovino, na njen prestol pa prihaja nov zimski trend: Glam French Nails. Ta novi trendovski videz trenutno prevzema družbena omrežja in ponuja glamurozen videz, ki ga potrebujete na svojih nohtih za nepozabni dan.

Dosežite glamurozen videz – s holografskimi barvami gel lakov Juliana Nails! Odsevni bleščeči elementi v barvah gel lakov pričarajo neverjeten sijaj, ki doseže dodatno moč bleščanja pod sončno in UV svetlobo ter še posebej pod bliskavico. Trend Glam French Nails nikogar ne bo pustil ravnodušnega in je popoln dizajn nohtov za najbolj praznični čas v letu.

Glam nohti s pridihom francoske manikire

Francoska manikira je slog, pri katerem je konica nohta obrobljena z belo, medtem ko je preostali del nohta pobarvan z nevtralno barvo. To sezono večno klasično francosko manikiro nadomeščamo z novo, trendi manikiro Glam French Nails z odsevnimi barvami gel laka. Ta manikira ustvari bleščeč in »wow« učinek na nohtih. Za vse, ki ste naveličani klasične francoske manikire, je to odlična rešitev.

Glam francoski nohti – #takoenostavno

Moto Julian Nails je: #takoenostavno! Z gel lakom bo vaš dizajn Glam French Nails obstojen več tednov – brez prask ali lomljenja. Pred božičnimi prazniki si lahko zato naredite Glam French Nails in samozavestno pričakate silvestrovo. Vsi za to potrebni izdelki so na voljo v trgovini Juliana Nails LNS Celje in v spletni trgovini (tukaj).

Celoten postopek si lahko ogledate v e-reviji Beauty Forum na strani (tukaj) stran 28.-29.