Skočite svetlobno leto v prihodnost znanstvene nege kože! Na slovenskem tržišču je končno na voljo najsodobnejši obrambni mehanizem proti staranju vaše kože – Serum EGF + 2A Daily Treatment, ki je kombinacija ogromne moči do sedaj že večkrat nagrajenega Bioeffectovega seruma z EGF, pridobljenega iz ječmena, hialuronske kisline in močne obrambe proti prostim radikalom, ki ju zagotavljata ferulična in azelaična kislina. 

 EGF – epidermalni rastni faktorji so celični aktivatorji, vzgojeni v rastlinah – gre za proteine, ki so nujno potrebni za biologijo človeške kože – pospešujejo obnovo celic. Kopijo človeškega EGF, proizvedeno v ječmenovem zrnju, vzgaja zeleno podjetje Bioeffect v rastlinjakih na Islandiji, kjer ječmen raste v vulkanski prsti in ga zalivajo s čisto izvirsko vodo. Naravni izdelki z malo sestavinami so zaradi svoje čistosti, neškodljivosti in varnosti, predvsem pa zaradi vznemirljivih učinkov pomlajevanja kože izjemno priljubljeni po vsem svetu. 

 Onesnaženje okolja pospešuje staranje 

Vemo, da onesnaženje povzroča ogromno škodo okolju. Prav tako pa lahko močno poškoduje našo kožo. Koža predstavlja zaščito telesa pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Deluje kot nekakšen oklep, ovoj okoli telesa, da bi zaščitila druge organe. Z leti pa vplivi onesnaženja le zahtevajo svoj davek na površini kože. Koža postaja vse bolj pusta, dehidrirana in izgubi svojo naravno obrambo proti prostim radikalom, proces staranja kože se pospeši. EGF + 2A Daily Treatment je namenjen reševanju problema naraščanja onesnaževalcev okolja, ki imajo močan vpliv na različna stanja kože: tekstura, gube, pigmentacija, vlaga in elastičnost. 

 Neprekosljiv dvofazni serum 

Iz osnove, inovativnega Bioeffect EGF seruma, so razvili izredno kombinacijo dveh novih serumov, ki izkoriščata prednosti proteina EGF, pridobljenega iz ječmena, in dveh močnih antioksidantov, ferulične in azelaične kisline, ki ju prav tako najdemo v ječmenu, katerih naloga je ščititi kožo pred škodljivimi vplivi okolja. 

Dvofazna nega zagotavlja, da aktivne sestavine delujejo v sinergiji za največji možni učinek. 

  •  Faza 1 

 Intenziven koncentrat proti staranju vsebuje Bioeffectovo uspešnico – EGF, vzgojen v ječmenu, in hialuronsko kislino. Ti sestavini skupaj povečujeta volumen kože in njeno gostoto, medtem ko zmanjšujeta vidne poškodbe kože zaradi sončenja, gubice in globlje gube, vračata koži sijaj, mladosten videz ter vlago.  

  • Faza 2 

 Serum je pravi energijski borec proti urbanem onesnaženju. Izkorišča moč ferulične in azelaične kisline, da zavarujeta kožo proti poškodbam, nastalih zaradi prostih radikalov in vplivajo tako na zdravje kože, kot tudi na njen videz. Zaradi svojih protivnetnih lastnosti ti dve kislini kljubujeta tudi rosacei in hiperpigmentaciji  oziroma temnim pigmentnim madežem. 

 Ob vsakodnevni uporabi Bioeffect EGF + 2A Daily Treatment deluje proti stalnim vplivom onesnaženost, hkrati pa ščiti, pomirja in obnavlja kožo. Primeren je za vse tipe kože. Ne vsebuje polnil, olj, dišav, alkohola, silikonov in parabenov. 

 Rezultati ne lažejo! 

Patentirani protein EGF, ki ga proizvaja Bioeffect, predstavlja znanstveno prelomnico, osnovano na z Nobelovo nagrado nagrajenem odkritju rastlinskega proteina EGF, ki stimulira samoobnovitvene procese v človeški koži. Učinkovitost te kozmetike je preverjena z intenzivnimi znanstvenimi študijami, z namenom zagotavljanja resničnih rezultatov – povrnjene mladosti kože. Od kar se je leta 2010 Bioeffect pojavil na tržišču, ga uporablja 30 % islandskih žensk in vedno znova osupne uporabnike, ne glede na leta, spol, raso ali barvo kože. 

 

NIVES KAFOL, 

direktorica Phoebus d.o.o.