Roža iz Raja - Ashmira Botanica

Lansko poletje je v Slovenijo prispela luksuzna linija za nebolečo depilacijo in nego kože ASHMIRA BOTANICA in nemudoma osvojila srca in telesa žensk, ki so navdušene nad svileno kožo svojih teles brez dlačic. Gre za linijo, ki popolnoma neguje kožo pred, med in po voskanju, saj je njena ustanoviteljica Tracey Smith iz Velike Britanije prepričana, da moramo kožo že pred samim voskanjem dobro hidrirati saj bo tako koža bolje reagirala in bo nega toliko učinkovitejša. Ravno zato je poleg voska razvila še paleto izdelkov za nego kože po tretmaju, ki voskanje odlično dopolnjujejo.

Kako se je vse skupaj pričelo …

Po 15 letih začeti iz nič in si pridobiti lasten krog zvestih strank ni bila lahka odločitev, a britanska ustanoviteljica Ashmire Botanice je trdno verjela v svojo idejo. Opazila je namreč, da je voskanje strankam neprijeten in predvsem boleč opravek, ki ga pač »morajo« opraviti pri kozmetičarki. Njena inovacija je voskanje postavila ob bok sproščujoči negi kože, udobni in brez bolečin – ustvarila je paleto inovativnih profesionalnih izdelkov za voskanje, ki brez bolečin odstranjujejo dlačice in upočasnjujejo njihovo rast, hkrati pa s svojimi sestavinami kožo negujejo in razvajajo. Od lansiranja na kozmetični trg je Ashmira Botanica prisotna po skorajda vsem svetu, tudi v kozmetičnih salonih po Sloveniji.

Roža iz raja

Ashmira pomeni roža iz raja (ang. Heaven’s flower) in Smithova je v svoje izdelke vključila še veliko drugih daril iz narave: arganova, lešnikova in cupuaçuva (rastlina sorodna kakavovcu) masla in olja, združena z izvlečki vrtnice in eksotičnega jasmina ter svežimi aromami bazilike in mandarine, ki skupaj kožo bogato negujejo, jo razvajajo in nahranijo, da je svilnato mehka še dolgo po voskanju.

Od česa se Ashmira loči od ostalih kozmetičnih linij za voskanje? Po poudarku na »AFTERCARE« – izdelki za domačo nego kože po voskanju. Koža je po voskanju vedno malce razdražena in navadno nas v salonu namažejo z negovalnim oljem, ki povrhu še odstrani ostanke voska. Potem pa pride trenutek, na katerega marsikdo po voskanju kar pozabi – domača nega. Koža potrebuje dodatno zaščito in hidracijo še tedne po opravljenem voskanju. Če se boste držali tega pravila, bo vaša koža pred naslednjim voskanjem popolnoma hvaležna in bo vsakič znova bolje odreagirala na voskanje, tako boste morda tudi zmanjšali obiske pri kozmetičarki, oziroma podaljšali časovna obdobja med voskanji.

Inovativna nega po voskanju

Poleg voskov Ashmira Botanica, ki hitro in učinkovito odstranijo dlačice BREZ uporabe depilacijskih trakov in natančnega grelca, je Smithova veliko energije vložila v razvoj izdelkov za nego kože po depilaciji. Vsa filozofija Ashmire namreč sloni na zaokroženi negi kože, ne izključno voskanju. Ashmira Botanika vam z naravnimi sestavinami zagotavlja popolno nego kožo, ki bo postala del vase vsakdanje nege telesa. Z blagimi vonji in kakovostnimi sestavinami bo nepogrešljiva za nego kože, ki bo posledično vplivala tudi na vaše duševno stanje – vedeli boste, da ste naredili svoji koži veliko uslugo, s pomirjujočim vonjem pa vam bo pomagala, da se boste sprostili, znebili stresa in lažje zaspali.

Replenishing Body Lotion: losjon pomirja in vlaži kožo, uporabljamo vsakodnevno po depilaciji, da ohranjamo umirjeno in svilnato kožo.

Purifying Skin Spritz: pršilo za domačo uporabo teden dni po voskanju, uporabite trikrat dnevno po telesu, da zmanjšate pojav izpuščajev ali mozoljčkov.

Comfort Balm: losjon za domačo uporabo za občutljivejše predele po obrazu, pod pazduhami in(intimnih predelih, uporabljajte vsakodnevno za pomiritev in navlažitev kože. Ob redni uporabi upočasni rast dlačic in preprečuje njihovo vraščanje.

Multi Active Ingrown Serum: preprečuje nastanek mozoljčkov in vraščenih dlak, zavira ponovno rast dlak in zmanjšuje hiperpigmentacije, ki nastanejo zaradi vraščenih dlak in mozoljčkov. Za kožo nagnjeno k vraščenim dlakam priporočamo nanos do štirikrat dnevno, vse dokler vraščena dlaka ne izgine.

Protective Face cream: voskanje je še posebej pogosto poleti, ko želimo popolno svilnato kožo, ki jo nenehno izpostavljamo soncu. Prav soncu najbolj izpostavljen je obraz, kjer odstranjujemo dlačice nad ustnico in drugih predelih. Da depilirano kožo bolje zaščitimo, uporabimo zaščitno kremo za obraz s SPF 15, ki dobro ščiti pred škodljivimi UV žarki.

Izdelke za domačo nego po voskanju poiščite v spletni ponudbi www.LNS.si.