Kako bi bilo lepo, če bi se lahko odpravili v vaš najljubši salon na nego obraza, kjer bi lahko le uživali in  vas ne bi nič bolelo,  medtem ko bi vaša kozmetičarka globinsko očistila iz kože vse ogrce, mozoljčke in akne. In kako bi bilo šele lepo, ko bi vedeli, da vaš najstnik pri kozmetičarki ne trpi, ampak spi in da komaj čaka vsak naslednji obisk. Prišli smo do te točke v razvoju kozmetične industrije, ko je vse to mogoče v le tridesetih minutah.

Po besedah priznanega zdravnika Dr. Banovića iz Zagrebške klinike lahko tretma priporočamo vsem, ki bi si želeli globinsko očistiti kožo brez stiskanja, odpraviti nepravilnosti, razslojiti kožo ter jo globinsko nahraniti in navlažiti. «Preprosto nisem mogel razumeti, kako je mogoče tako natančno globinsko očistiti vse ogrce in pore in to popolnoma neboleče. To je fantastična nega za vse naše mladostnike, ki se borijo z aknami ter nas moške, ki težje prenašamo bolečino. »

VARNO ZA VSE KOŽE OD TRETJEGA LETA DALJE

Pri Aquapeel Innofacial negi ne uporabljamo abrazivnih materialov, ki bi tkivo lahko poškodovali, temveč se vsi procesi izvajajo s pomočjo visoko koncentriranih in dermatološko testiranih serumov ter revolucionarne hibridne ročke v kombinaciji z vakuumom. Postopek je izredno učinkovit, zelo prijeten in varen. Z njim izboljšujemo najstniško problematiko aknaste, mastne in nečiste kože, pa tudi različna stanja, ki so povezana s staranjem tkiva. S tem postopkom reduciramo gube in gubice, izvajamo lifting, izboljšamo elastičnost in hidratacijo kože, aktiviramo nastanek kolagena in hialuronske kisline. Izboljšujemo pa tudi različna stanja poškodb zaradi UV sevanja, reliefnih nepravilnosti, hiperpigmentacije, rosacee, psoriaze in kožne srbečice.

KAKO LAHKO POMOGAMO NAJSTNIKOM?

Dejstvo je, da ima danes 40% najstnikov neko vrsto aken, vendar je to izrazit problem tudi pri odraslih. Z Aquapeel Innofacial postopkom lahko pomagamo različnim stanjem aknaste kože, mastne, problematične kože ter problematiki na T-področju. Aktivno odstranimo staro povrhnjico, sebum, loj iz por, črne in bele ogrce ter bakterijsko vnetje , če je prisotno. Prodiramo v žleze lojnice in uravnavamo njihovo delovanje, zmanjšujemo tvorbo maščobnih kislin, pomirjamo razdraženost, delujemo protivnetno, razkužujemo in pospešujemo celjenje. Ves razkroj s pomočjo AHA in BHA kislin ter aknasta vnetja se nemudoma odstranijo iz kože s pomočjo vakuuma, tako da ni bojazni za njihov prenos.  Starši ste lahko brez skrbi, saj je nega izredno varna in ne povzroča alergij in iritacij.  Otroci lahko pridejo na tretma enkrat na mesec. Za izredno izboljšanje stanja pa se priporoča 4 do 5 obiskov. Sebum na koži se zmanjša za kar 21,6 % že po eni negi.

VSE V ENI NEGI NA ENEM MESTU

To je intenzivna regeneracijska nega, ki pa je z ročnim delom klasične nege ne moremo doseči. Združuje kar sedem tehnik v enem postopku od istočasnega mehanskega in kemičnega pilinga , mehaniziranega intenzivnega globinskega in površinskega čiščenja do transferja vseh hranil, vlažilcev in antioksidantov v globino. Vakuumska tehnika pripomore k večjemu pretoku naravnih hranil, kisika, oligoelementov in lastnih encimov v tkivu. Popravi se struktura kolagenskih in elastičnih vlaken ter tonus obraznih mišic. Vakuum pripomore tudi k učinkovitemu razstrupljanju telesa   ̶  detoksikaciji. Z aquapeelom boste imeli kožo, kot ste si jo vedno želeli!

Tamara Kajtaz, direktor in vodja raziskovalnega oddelka pri Dermistica d.o.o.