Lepotni koncept prihodnosti

 

Večina nas ima svoj lepotni ritual, četudi gre za zgolj čiščenje kože z vodo in nanosom najbolj osnovne kreme na obraz. Vsak po svoje se trudimo, posegamo po najrazličnejših izdelkih in negovalnih kremah v neskončni ponudbi lepotnega tržišča, da bi nekako svoj obraz ohranjali lep.

 

BDR – globlje prodiranje

Nega obraza torej pomeni nanos nekega negovalnega izdelka, ki pa brez ustrezne pomoči obstane le na zgornji plasti kože, kjer – roko na srce – nima trajnega lepotnega učinka, ki je naš cilj: pomlajevanje.

Beauty defect repair oziroma BDR je nov lepotni koncept, ki naše negovalno sredstvo s pomočjo modernih biotehnoloških dermacevtskih substanc med izjemno pomirjujočim negovalnim postopkom »ponese« v globlje plasti kože. Na kratko, mikro molekulam kreme oziroma negovalnega izdelka pomaga, da prodrejo skozi zgornje plasti kože v globlje plasti, kjer se ne porazgubijo, temveč delujejo na pravem mestu, kjer je to potrebno – če želimo pomlajevanje, bodo učinkovali na globoke gube, če želimo celjenje, bodo učinkovali na poškodbe, brazgotine, posledice operativnega posega …

 

BDR in estetika: z roko v roki

BDR nima torej le kozmetičnega in za našo dušo prijetnega učinka pomlajevanja, temveč se lahko uporablja tudi kot pred- in pooperativna nega v estetiki. Estetski kirurgi, ki so že preizkusili BDR nego, so mnenja, da lahko skupaj dosegajo čudovite rezultate. Zato v prihodnosti pričakujemo vse več sodelovanja med estetskimi kirurgi in BDR kozmetiki.

 

Preizkusite jo sami

BDR nega je tako vsestranska, da je primerna za vsak tip kože, zato ne oklevajte in jo preizkusite v kozmetičnem salonu Kozmetika Lea v okolici Maribora. Zagotovo vas bo tako navdušila, da jo boste želeli ponuditi tudi svojim strankam v salonu.

 

LEONIDA,

lastnica Kozmetika & mikro-pigmentacija Lea,

generalno zastopstvo za podjetje

Goldeneye gmbh iz Nemčije, ki

obsega šolanje po stopnjah in

nabavo materiala za mikro-

pigmentacijo in kozmetiko BDR.

www.kozmetika-lea.si