Želite nahraniti vašo suho kožo na obrazu, a z izdelkom, ki bo hitro vpojen in brez občutka teže? Si želite preizkusiti naravno, rastlinsko olje, ker ste slišali o njegovih blagodejnih učinkih na kožo? Potem zagotovo ne smete spregledati članka v marčevski reviji Beauty Forum o rastlinskih oljih, kjer boste izvedeli vse  o pravilni izbiri, oksidaciji rastlinskih olj in na kaj moramo biti še posebej pozorni, za kaj vse jih lahko še uporabljamo in kako z njihovo pomočjo pripravimo kožo na poletje.

Zakaj raslinska olja? Koža bo nahranjena z njej lastnimi snovmi, tako bodo olja delovala v sinergiji z njo in podpirala njene naravne procese.

Morda vas navdihnemo, da si boste želeli pripraviti nego čisto po svoji meri … Danes vam predstavljamo posebno kombinacijo olj , primernih za dnevno nego vaše zrele kože.

 

Obrazno olje za zrelo kožo dnevna nega

10 ml olja marule

10 ml olja baobaba

10 ml olja slivovih jedrc

1 kapljica eteričnega olja korenčkovih semen

1 kapljica eteričnega olja palmaroze

2 kapljici eteričnega olja rožmarin verbenon

 

Izdelava: Eterična olja kapnemo v stekleničko, ki smo jo razkužili z alkoholom. Dodamo rastlinska olja in dobro premešamo.

Uporaba: Nanesemo na navlažen obraz ali uporabimo v kombinaciji s hidrolatom. Odlično se dopolnjuje tudi kot dodatna nega ob nanosu dnevne vlažilne kreme.