Poučne delavnice, brezplačni seminarji in velika znižanja vedno pritegnejo veliko obiskovalcev. Letos vas podjetje  ART-PE iz Trebnjega, pričakuje v nedeljo, 13.5. od 9 do 19 ure., ko bodo v razstavno-prodajnem salonu organizirali sedaj že tradicionalni Hišni sejem kozmetične in frizerske opreme, potrošnega materiala in kozmetike.

Vsako leto več obiskovalcev

Vsako leto pride več obiskovalcev, ki se vračajo vedno znova. To je Damjanu Zupanu, direktorju podjetja ART-PE, potrditev dobrega dela zadnjih 16 let in motivacija za prihodnost.

Čeprav se trudijo strankam kar najbolj olajšati nakup izdelkov z naročanjem preko spleta, telefona in elektronske pošte, se je lepo tudi v živo srečati z ljudmi, s katerimi uspešno sodelujejo že veliko let. Tudi stranke so pozitivno presenečene, ko spoznajo ekipo in prepoznajo njihov trud, da dostavijo naročene izdelke že naslednji dan.

Priznani predavatelji in seminarji s praktičnimi napotki

Poleg visokega znižanja izdelkov (20—60 % znižanja), so za obiskovalce pripravili brezplačne strokovne seminarje in delavnice, saj se zavedajo, da je za uspešno poslovanje kozmetičnih in frizerskih salonov potrebno nenehno izobraževanje.

Priznani vizažist in tržnik Evgen Gec bo svetoval, kako pritegniti nove stranke in kako pri stalnih strankah povečati nakupe v salonu. Prav tako tudi, kako v salonu uvajati nove storitve in kako se na to pripraviti.

Tomaž Gorec, marketinški guru in strokovnjak za prodajo preko spleta, bo predaval o tem, kako pravilno uporabljati spletna omrežja za večji zaslužek.

Poleg tega bo Irena Vester, dr.med, spec. druž. med. predstavila ukrepe, kako poskrbeti za kožna znamenja in melanone.

Predavali bodo še ostali strokovnjaki na svojih področjih in ponudili obiskovalcem prikaz različnih tehnik iz področja manikire, oblikovanja telesa, anti-age terapije,….

 

Več informacij: